A fost prins primul chupacabra viu?

07 04. 2010, 05:00

In cazul de fata, animalul nu exsanguina caprele satenilor ci pasarile de curte ale acestora. De altfel, zgomotul facut de gainile unui localnic a si dus la prinderea creaturii. Speriat, sateanul a incercat sa goneasca animalul folosindu-se de un bat dar, conform martorilor oculari, setea de sange a animalului l-a determinat sa nu paraseasca adapostul pasarilor de curte si sa continue sa le ucida . Alarmati, vecinii sateanului au reusit, intr-un final, sa captureze creatura si sa o inchida intr-o cusca metalica.

Animalul pare, la prima vedere, un mix intre cangur si caine, cu gheare deosebit de mari si de puternice. Are aproape 60 de centimetri lungime si o coada lunga de 30 de centimetri. Localnicii sustin ca este extrem de agresiv si ca poate consuma atat carne cat si vegetale.

Cea mai mare parte a blanii i-a cazut, doar cateva smocuri de par maroniu ramanand vizibile pe spate. In prezent, animalul se afla in atentia specialistilor de la Departamentul Forestier al Provinciei Sichuan, acolo unde analizele vor stabili natura misterioasei creaturi.

Sursa: GlobalTimes

CITESTE SI: