Prima pagină D:News

Gafa lui Morales: “Daca mananci OMG-uri devii gay”!

Redactia Descopera.ro | 04.23.2010 | ● Vizualizări: 76
Gafa lui Morales: “Daca mananci OMG-uri devii gay”!      OMG, transgenic, hormoni, alimente + zoom
Galerie foto (1)

In opinia lui Evo Morales, presedintele Boliviei, homosexualitatea si calvitia sunt cauzate de alimentele transgenice. El a facut aceasta afirmatie in discursul tinut la prima Conferinta Mondiala a Popoarelor pe tema Schimbarilor Climatice, de la Cochabamba.

Potrivit cotidianului spaniol El Pais, Morales a aparat ecologismul afirmand ca "ori moare capitalismul, ori Terra-mama", si a adus un elogiu consumului de alimente ecologice, subliniind cat de periculoasa este Coca Cola si alte "simboluri ale capitalismului". "Calvitia, care in Europa pare ceva normal, este o boala cauzata de ceea ce mancam, de care populatiile indigene cum suntem noi nu sufera pentru ca manaca alte lucruri", a afirmat Morales, avertizand si ca "puii sunt plini de hormoni feminini, de aceea barbatii care-i mananca sufera deviatii ale barbatiei lor".

Reactia asociatiilor gay nu s-a lasat asteptata. "Acest gen de afirmatii, lipsite de orice fundament stiintific, constituie un mesaj de ura si refuz fata de homosexuali, mai ales cand cei care le fac sunt presedinti de stat", a declarat purtatorul de cuvant al Confederatiei Spaniole a Homosexualilor, care i-a cerut lui Morales sa revina public asupra afirmatiilor sale.

Pozitia Asociatiei Comunitatii Homosexuale din Argentina (Cha) a fost una si mai dura, definind declaratiile presedintelui drept "o bestialitate". "Ceea ce a spus Morales inseamna ca daca un homosexual mananca carne de pui cu hormoni masculini atunci devine heterosexual?"

Sursa: La Stampa

CITESTE SI: