Sarah Palin planuia sa ucida lupii din Alaska

17 06. 2010, 12:50

Considerata pe buna dreptate personalitatea care uraste cel mai mult Natura si animalele, Sarah Palin provine dintr-o familie de vanatori inraiti, casa parintilor sai fiind literalmente ticsita cu sute de trofee de animale.

De altfel, fosta guvernatoare este si ea, la randul ei, o vanatoare patimasa, care nu rateaza nicio iesire cu pusca ori de cate ori i se iveste ocazia. De-a lungul mandatului sau, Sarah Palin s-a remarcat prin propunerile scandaloase cu privire la modul in care ea intelege sa fie tratata natura.

In primul rand, Palin oferea oricui o recompensa de 150 $ pentru laba taiata a unui lup ucis recent. Tot ea, s-a erijat in promovarea impuscarii lupilor din elicoptere si avioane, cu toate ca cetatenii din Alaska votasera de doua ori pentru stoparea acestei metode barbare.

In acest scop, Sarah a folosit 400.000 $ din banii statului pentru reclame si promovari.
Sarah Palin este si in prezent convinsa ca incalzirea globala cauzata de omenire, nu este altceva decat o minciuna sfruntata.

Sarah Palin sustine forarea dupa petrol in rezervatia Arctic National Wildlife Refuge, sloganul ei fiind "Drill, baby, drill"... Ex-(din fericire) guvernatoarea, a mers pana intr-atat incat a dat in judecata guvernul federal, pentru ca a inclus ursii polari pe lista animalelor care nu mai pot fi vanate.

La fel a procedat si cand Washington-ul a decis stoparea definitiva a pescuitului de balene beluga. Cu toate acestea, perlele celei care a demonstrat ca ignoranta si penibilul sunt infinite in politica, nu s-au sfarsit. Recent, cu ocazia dezastrului ecologic din Golful Mexic, cand un petrolier s-a scufundat imprastiind in ape mii de barili de petrol, Sarah Palin a declarat ca singurii vinovati pentru catastrofa sunt nimeni altii decat "toti ecologistii enervanti din lume".

Go Sarah Go...

Sursa: GrizzlyBay

CITESTE SI: