A aparut cosmarul violatorilor: prezervativul cu “dinti”

22 06. 2010, 13:02

Prezervativul a fost denumit Rape-aXe, de catre inventatoarea sa, Dr Sonnet Ehlers. Rape-aXe, este asemanator unui prezervativ obisnuit, doar ca are o textura mai groasa, iar pe interior este prevazut cu mai multe siruri de carlige indoite inapoi, foarte ascutite si realizate dintr-un plastic dur. Prezervativul este destinat exclusiv femeilor care traiesc in zone cu incidenta crescuta a violurilor si se introduce in vagin intr-un mod similar tampoanelor absorbante.

Odata ce penisul unui violator a fost introdus inauntrul prezervativului capcana, carligele ascutite se infig instantaneu, provocand rani serioase. Conform celei care l-a creat, doar un cadru medical poate sa-l scoata fara a produce agravarea ranilor, ceea ce face ca ulterior, politia sa-l identifice usor pe violator datorita ranilor grave de pe penisul acestuia.

"Carligele se infig adanc, producand dureri atroce deoarece suprafata peniana are foarte multi receptori senzitivi. Violatorul nu si-l poate scoate singur deoarece coltii fie se rup si raman infipti, fie sfasie si mai adanc. Nu poate nici macar urina si orice miscare inclusiv banalul mers pe jos, provoaca dureri intense. Femeile il pot purta cand traverseaza cartiere dubioase, sau se duc la intalniri cu necunoscuti care se pot transforma oricand in atacatori sexuali. Multe persoane m-au acuzat ca as fi inventat un dispozitiv de tortura de-a dreptul medieval. Dar oare, violul nu este o actiune barbara si medievala?", este de parere Dr. Sonnet Ehlers.

Cea care l-a inventat intentioneaza sa ofere gratuit femeilor din tara sa natala, peste 30.000 de astfel de prezervative pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal, cand consumul de alcool si actele de violenta sexuala risca sa creasca in intensitate. Criticii sai, reproseaza ca un astfel de prezervativ expune femeile la o doza si mai mare de violenta, deoarece, in opinia lor, un barbat al carui penis a cazut in capcana dureroasa, devine inca mai agresiv, femeia riscand sa fie batuta serios, sau mai grav, chiar sa fie ucisa.

Sursa: FoxNews

CITESTE SI: