„Gata cu secretizarile OZN!”

24 06. 2010, 13:45

Mario Borghezio, lider al partidului italian Liga Nordului, a inaintat o declaratie oficiala, exercitand presiuni asupra a 27 de membri guvernanti UE in vederea desecretizarii dosarelor OZN pe care le detin. Pana acum, potrivit paginii de internet a Parlamentului European, declaratia a primit 17 semnaturi.



Borghezio spera ca initiativa lui sa se concretizeze cu stabilirea unei comisii europene OZN, care sa reuneasca membrii UE intr-o cruciada mutuala indreptata in aceasta directie. Propunerea oficialului vizeaza stabilirea unui centru stiintific de analiza si diseminare a datelor adunate pana in prezent despre obiectele zburatoare neidentificate. "Arhivele OZN vor desecretizate, iar publicul si mass-media vor avea acces total asupra documentarii pe acest subiect", declara Borghezio.

Este greu de spus daca eforturile parlamentarului italian vor ajuta cu adevarat la incetarea secretomaniei oficiale asupra fenomenului OZN, deoarece aceasta tema nu se afla chiar in topul caietelor de sarcini ale natiunilor.

Declaratia lui Mario Borghezio:

http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf

Sursa: AOL News

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: