SOCANT: Supa de… fetusi? (FOTO)

25 07. 2010, 00:00

Fie ca ne vine sau nu sa credem, se pare ca exista fiinte, denumite oameni, care mananca bebelusi morti. Este vorba despre indivizi convinsi ca o farfurie de supa facuta din fetus fiert sporeste potenta si vitalitatea.



Zvonuri despre acest meniu ingrozitor au circulat in China de o vreme, dar socanta dovada a iesit la suprafata numai dupa ce un reporter aflat sub acoperire s-a decis sa vada fapt cu ochii sai. "Supa din coaste de rezerva", asa cum mai este denumita, nu se afla in mod firesc in meniuri, iar doritorii trebie sa astepte pana cand un bebelus este disponibil pentru... a fi gatit.



Reporterul chinz, spre exemplu, a trebuit sa astepte doua saptamani, inainte ca un cuplu care si-a avortat copilul sa il vanda restaurantului. Cei doi soti aveau deja doua fetite si, atunci cand au aflat ca si al treilea copil avea sa fie tot o fata, s-au decis sa intrerupa sarcina si sa si castige niste bani in acest fel.



Asa se face ca un restaurant din Canton, China, serveste "supa din coaste de rezerva" ca pe o delicatesa. Fetusul este fiert impreuna cu bucati din carne de pui si ierburi scumpe. Un client sustine ca el are 62 de ani, iar sotia lui doar 19 si se declara recunoscator supei de bebelus pentru acest lucru, deoarece intretin zilnic raporturi sexuale. O farfurie din aceasta supa costa aproximativ 4.000 de yani, echivalentul a 600 de dolari. Chiar si placenta poate fi scoasa la vanzare pentru suma de 30 de dolari.

Sursa: Oddity

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: