Bin Laden devine star la Bollywood (VIDEO)

12 08. 2010, 13:32

In urma cu doar cateva saptamani, un regizor indian a lansat un film care trateaza ultimile zile din viata dictatorului Adolf Hitler, toti actorii fiind bineinteles indieni...

Continuand trendul productiilor cinematografice indiene care vizeaza viata dictatorilor si teroristilor notorii, un alt regizor a ales sa faca un film despre temutul Ossama Bin Laden.
Pelicula intitulata "Tere Bin Laden" (Fara tine, Bin Laden) se vrea o comedie satirica care are in centrul povestea unui tanar si entuziast jurnalist pakistanez, care desi a fost respins in nenumarate randuri, incearca din rasputeri sa obtina Green Card-ul pentru Statele Unite.

Dupa ce se intalneste pe strada cu un biet cersetor care seamana fizic izbitor de mult cu Bin Laden, jurnalistul Ali Hassan, intentioneaza sa se imbogateasca vanzand casete video cu mesajele ultimative ale falsului sau Bin Laden, scopul sau fiind acela de a atrage atentia autoritatilor americane asupra cazului sau. Evident, se dezlantuie nebunia, panica si umorul specific comediilor indiene...

Filmul a avut lansarea internationala pe data de 16 iulie, in majoritatea tarilor, cu exceptia Statelor Unite. "Dupa ce vom analiza modul in care filmul va fi primit in lume, vom dezvolta o strategie speciala inainte de a-l lansa si in America. Piata de film americana este una dintre cele mai liberale din intreaga lume, asa ca nu cred ca vom avea probleme cu filmul. Cand am citit scenariul, am descoperit o comedie spumoasa. Este o satira reusita si nu cred ca va rani sentimentele sau ideologia cuiva", declara presei actorul Ali Jafar, eroul principal al filmului si un megastar de proportii atat in Pakistan, cat si in India.


Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI: