Prima pagină D:News

Natura turbata: un teribilist se lupta cu valurile uriase

Redactia Descopera.ro | 08.18.2010 | ● Vizualizări: 117
Natura turbata: un teribilist se lupta cu valurile uriase     teribilism, incredibil, necugetat, tanar, valuri, australia + zoom
Galerie foto (1)

Nefericitul din imagine este un australian care s-a aflat prins intre niste stanci foarte abrupte si un val devastator. Privind fotografia de mai sus, nu i-ai da prea multe sanse de supravietuire.

Tanarul teribilist sta pe marginea unei stanci, asteptand sa fie maturat de valul urias. Un fapt curajos, dar absolut prostesc, care ii pune in mod evident viata in pericol. Totul a avut loc pe coasta Ben Bucklet din regiunea Sydney Bondi, in Austalia. Valul de 5 metri inaltime l-a lovit din plin pe tanar, insa acesta a scapat ca prin minune, cu cateva vanatai si, evident, ud din cap pana in picioare.

Biroul de Mereorologie din portul Sydney a avertizat ca, pe tot parcursul lunii august, vor fi vanturi devastatoare, de 60 km/h, pe intreaga coasta, vanturi care vor produce valuri uriase. In ciuda avertismentelor, o multime de oameni au luat cu asalt plajele si falezele pentru a fotografia spectaculoasele valuri, iar cativa adolescenti si tineri teribilisti, printre care si protagonistul din fotografie, au cutezat sa infrunte la propriu natura dezlantuita. Dupa ce aceasta a ajuns pe Internet si in presa din Sydney, politia de coasta si-a intensificat patrulele pentru a nu mai lasa oamenii sa-si puna viata in pericol.

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI!