Prima pagină D:News

Elvis Presley era "urmarit" de OZN-uri

Redactia Descopera.ro | 08.18.2010 | ● Vizualizări: 1776
Elvis Presley era "urmarit" de OZN-uri     Elvis Presley, regele muzicii rock, intalniri cu extraterestri, OZN, bizar, ciudat, paranormal + zoom
Galerie foto (1)

Poate ca a fost regele incontestabil al Rock’N’Roll-ului, dar nu a detinut un rang inferior nici intre martorii manifestarii fenomenului OZN. Este posibil ca pionierul adorat de o planeta al muzicii rock, Elvis Presley, sa fie, oficial, prima vedeta muzicala care a imbratisat cu ardoare ideea existentei OZN-urilor, pe tot parcursul vietii sale.

Sursa acesti informatii este cartea autorului american Michael C. Luckman, intitulata "Rock Extraterestru: Legatura extraterestra a Rock'N'Roll-ului" si care prezinta cazurile unor muzicieni faimosi ce au pretins ca ar fi experimentat intalniri cu extraterestri.

Luckman declara ca dintre toate figurile emblematice ale culturii pop-rock, Elvis, de departe, a avut cea mai puternica legatura cu OZN-urile, avand parte de mai multe "contacte" cu acestea de-a lungul vietii. Autorul mai pretinde ca totul a inceput in chiar noaptea nasterii "regelui" - 8 ianuarie 1935 - atunci cand o lumina ciudata, neidentificata, a fost observata pe cerul de deasupra casei din Tupelo, Miss, in care Elvis a copilarit. Episodul a fost confirmat de mai multi martori ai momentului.

Mai mult decat atat, se presupune, crede tot Luckman, ca Elvis ar fi fost "contactat telepatic de doua fiinte extraterestre la varsta de opt ani", entitati care i-au oferit copilului Presley o scurta introspectie in maretul sau viitor. Cel mai apropiat prieten si totodata stilistul rock-star-ului, Larry Geller, nu poate confirma asemenea informatii, dar recunoaste ca a experimentat, dimpreuna cu Regele, de mai multe ori, observarea pe cer a unor obiecte ciudate.

Desi Elvis nu a mers niciodata atat de departe incat sa pretinda ca a fost contactat direct de extraterestri, Geller declara ca Regele era foarte deschis posibilitatii ca viata sa existe si in ale lumi. Tot Geller vorbeste despre colectia de peste 350 de volume a lui Elvis, referitoare la subiecte "new age", intre care unele concentrate in special pe problematica OZN-urilor. Transporta cu el aceasta colectie de ficare data cand calatorea.

In final, Luckman crede ca starurile rock experimenteaza adesea imagini ale obiectelor zburatoare neidentificate gratie unei trasaturi comune: "sunt toti indivizi creativi si flexibili". Autorul nu crede ca drogurile, o parte atat de comuna din stilul de viata al acestor oameni, ar avea de a face cu aceste intalniri. "Sunt de parere ca acesti artisti sunt meniti sa reprezinte lianti intre oameni si extraterestri; meniti sa obtina informatii care sa ne ajute, aici pe Pamant, in viitor", a mai adaugat Luckman. Entuziasti ai ideii existentei extraterestrilor au mai fost si celebritati precum Jimi Hendrix, John Lenon si Michael Jackson.

Sursa: AOL

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: