Anchetata de politie pentru ca a aruncat o pisica la gunoi

25 08. 2010, 06:00

Conform declaratiilor purtatorului de cuvant al politiei din Coventry, femeia lucreaza intr-o banca din Rugby si se afla in prezent in custodia politiei pentru a-si explica fapta. Cu toate acestea, acelasi purtator de cuvant a declarat ca femeia nu poate fi incriminata deoarece nu a comis o infractiune, desi gestul ei este unul cat se poate de urat.

Imaginile o arata pe femeie cum se opreste pentru a mangaia pisica deosebit de prietenoasa, pentru ca apoi, inexplicabil, sa o insface si sa o arunce intr-un tomberon aflat in apropiere, inchizand, la final, capacul asupra animalului captiv. Pisica, pe nume Lola, si-a petrecut toata noaptea in cosul de gunoi, fiind recuperata 15 ore mai tarziu de catre stapanii ei.

"As vrea sa stiu cum s-ar simti acea femeie daca ar sta inchisa intr-un tomberon pentru 15 ore, fara mancare si fara apa", a declarat Stephie Mann, stapana in varsta de 26 de ani a pisicii. "Atunci cand am adus-o pe Lola acasa, era extrem de speriata de prezenta oamenilor. Nu imi imaginam cum ar putea cineva sa faca rau unui animal atat de dragalas. Iata, insa, ca exista si asemenea persoane. As vrea mult sa o intalnesc pe femeia care a facut acest lucru", a adaugat aceasta.

Politia din Coventry incearca o va acuza pe femeie, cel mai probabil, de acte de cruzime fata de animale.

Sursa: DailyMail

CITESTE SI: