Primul boutique-hotel din România a împlinit 10 ani

25 10. 2010, 00:00

"Residence este o marcă 100% românească, construită cu o investitie integral românească. Este o împlinire si o mândrie personală să stiu că am putut oferi Bucurestilor o parte din frumusetea care l-a făcut vestit în perioada interbelică," spune Cristi Penescu, proprietarul grupului Residence.



Situate în imediata apropiere a Arcului de Triumf, Hotelurile Residence sunt o adevărată declaratie de stil si elegantă, menite a te transpune în locuri la care odinioară doar visai.

Camerele si spatiile hotelurilor sunt decorate cu obiecte de artă, de la statui din bronz si argintărie veche la cristaluri si portelanuri rare, multe dintre acestea fiind piese de anticariat. Acestora li se adaugă material din bumbac egiptean sau lână englezească, lemn pretios si marmură de Carrara, împreună creând atmosfera unică Residence, cu parfum de basm.



"Grija pentru detaliu, acuratetea fiecărui decor, culorile si imprimeurile sunt elemente care doar adaugă valoare clipelor petrecute în boutique-hotelurile noastre. Ceea ce însă stă la baza acestui concept românesc este atentia personalizată acordată fiecăruia dintre oaspetii nostri," spune Cristi Penescu.