Taverna Vampirilor este cel mai sinistru local din lume (FOTO)

26 10. 2010, 13:55

Restaurantul cu tematica gotica se afla la etajul al saptelea al unui bloc turn, acolo unde, inca de la lift, clientii sunt intampinati de chelnerite purtand uniforme negre frantuzesti si de chelneri imbracati in fracuri, care ii conduc la mesele musai rezervate.



In fiecare incapere si separeu din local se poate asculta muzica baroca, restaurantul fiind decorat cu cranii, crucifixe, candelabre, paiajeni si panze, un cosciug de tipul celui in care se odihnea Dracula si alte elemente de natura sa creeze impresia unui film horror.



Atunci cand soseste clipa pentru comanda, lucrurile se complica putin, deoarece meniurile sunt complet scrise in Kanji, una dintre cele patru scrieri japoneze cu ideograme. Oferta culinara reprezinta un amestec de preparate traditionale frantuzesti, italnienesti si japoneze.



Ca aperitive, localul ofera delicioase bulete din cascaval sau pachetele de primavara umplute cu ton. De asemenea, intre preparate se numara caracatita marinata, somon afumat, rata, sau pui cu mirodenii. Nici bauturile nu dezamagesc, spre exemplu amestecum rosiatic de vin si suc de fructe este cu adevarat racoritor.

Preturile sunt, totusi, cam piperate, avand in vedere ca o cina in doi poate ajunge pana la suna de 100 de dolari. O asemenea suma se justifica insa, caci Crama Vampirilor din Tokio ofera o experienta unica, ce nu ar trebui ratata.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in care traiesti: