Bigfoot a fost ademenit cu dulciuri si filmat (VIDEO)

04 11. 2010, 12:24

In videoclipul facut public de Green, declara acesta, se poate observa, in filtru termic, cum o creatura de mari dimensiuni iese din padure si insfaca un baton de ciocolata special plasat pentru a-l ademeni pe Bigfoot.

Fireste, sunt multi cei care afirma ca personajul din videoclip nu este decat un individ imbracat in costum de gorila sau in ceva asemanator. Totusi, autorul imaginilor sustine ca spectrul termic in care acestea au fost realizate indica cu totul altceva.

"Amprenta caldurii emanate ar fi complet diferita in cazul unui om deghizat. Ar fi palida, difuza, spalacita. Poti imbraca un barbat cu un costum de Bigfoot si sa inseli o camera cu filtru nocturn, pentru ca aceea este exact ca o camera obisnuita. Dar daca il filmezi cu o camera termica, vei observa cu totul altceva decat ce distinge ochiul", a mai adaugat Greene.

In majoritate covarsitoare, oamenii de stiinta desconsidera existenta lui Bigfoot, privind fantasticul personaj ca pe un melanj de folclor, confuzii si imposturi, si nu ca pe un animal legitim. In acelasi timp, Mike Greene sustine ca oseminte tipice de Bigfoot ar fi fost dezgropate in China si ca aceasta creatura a ajuns in America de Nord prin limba de uscat care unea candva Asia si Alaska.

Sursa: MyFox8

http://www.descopera.ro/media/poll.swf

Descopera lumea in care traiesti: