Planuia Hitler sa atace Londra si New York cu farfurii zburatoare? (FOTO/VIDEO)

19 11. 2010, 13:36

Unele astfel de inventii, cum ar fi rachetele V2 si avioanele de vanatoare cu reactie, chiar daca au intrat prea tarziu in scena pentru a mai putea preveni infrangerea nazistilor, au vazut lumina zilei. Alte proiecte au fost insa atat de neverosimil de ambitioase incat nu au depasit niciodata, oficial, limitele planselor de desen. Iar ideea bombardarii oraselor Londra si New York cu ajutorul unor farfurii zburatoare s-ar fi putut numara printre strategiile de acest fel ale lui Hitler.



Acum, insa, au iesit la lumina teorii indraznete conform carora oamenii de stiinta germani ar fi reusit sa concretizeze acest tip de aeronava si chiar ar fi ajuns atat de departe cu proiectul incat un prototip ar fi si traversat unele teste de zbor. Se spune ca acest program, aflat sub comanda ofiterului SS Hans Kammler, ar fi cucerit performante semnificative in cadrul experimentelor antigravitationale.



Mai mult chiar, conform unui raport mentionat in revista stiintifica germana PM, exista mai multi martori oculari care cred ca au vazut o farfurie zburatoare, insemnata cu Crucea de Fier a armatei germane, zburand pe deasupra Tamisei in anul 1944.



De asemenea, americanii au tratat existenta acestor arme cu foarte mare seriozitate, se mai mentioneaza in acelasi material. Se pare ca, la momentul respectiv, publicatia New York Times a scris despre un "disc zburator misterios", publicand chiar si fotografii ale dispozitivului in timp ce zbura cu viteza pe deasupra cladirilor inalte ale orasului New York.



Proiectul a fost denumit "schema Schriever-Habermohl", dupa inginerii Rudolf Schriever si Otto Habermohl, cooptati in constuirea navelor de liderul fortelor aeriene naziste Hermann Goering, zorit de Hitler in construirea unei super-arme. Prizonieri ai Aliatilor au pretins ca ar fi vazut farfuria zburatoare argintie, cu un diametru de aproximativ 5,5 metri, in mai multe randuri.

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/template/utils/ooyala/telegraph_player.swf

Conform lui Joseph Andreas Epp, inginer al proiectului, 15 prototipuri au fost construite. Acesta decria cum o carlinga centrala era inconjurata de vane ajustabile rotative, care formau un cerc si faceau obiectul sa decoleze. Dupa aceea, motoare orizontale sau propulsoare erau pornite pentru a determina inaintarea navei.

Revista germana PM sustine ca nazistii au distrus in mare masura documentele pe marginea activitatilor desfasurate de ei, dar in 1960, in Canada, expertii in OZN-uri ar fi reusit sa recreeze dispozitivul care, spre amuzamentul lor, "chiar a reusit sa zboare".

In mod ironic si chiar amuzant, anul viitor se va lansa pelicula stiintifico-fantastica de productie finlandeza "Iron Sky", al carei scenariu se concentreaza pe felul cum, dintr-o baza secreta construita in Antarctica, primele nave cosmice naziste au fost lansate in spatiu la sfarsitul anului 1945 spre a stabili baza stiintifico-militara Schwarze Sonne (Soarele Negru) pe fata intunecata a Lunii. Scopul acestei baze ar fi acela de a pune bazele unei puternice flote invadatoare cu care nazistii sa revina pe Pamant la momentul potrivit, in acest caz anul 2018, pentru a il cuceri.

CITESTE TOTUL DESPRE FENOMENUL OZN SI EXTRATERESTRI SI CASTIGA UN SUPERLAPTOP ALIENWARE IN NOUL MARATON DESCOPERA EXTRATERESTRI DINTRE NOI!

Sursa: Dailymail

Descopera lumea in care traiesti: