Gran Turismo 5 este cel mai realist simulator auto pentru PS3

24 11. 2010, 00:00

Noul joc distribuit de Sony le aduce pasionatilor experienta celor mai faimoase circuite, la volanul unei selectii de peste 1.000 de automobile. Cea de-a cincea editie din seria de simulatoare auto Gran Turismo este dezvoltata de Polyphony Digital si distribuita de Sony Computer Entertainment, GT5 fiind primul episod dedicat consolei Play Station3.



Peste 1.000 de masini si peste 70 de circuite din 26 de locatii sunt disponibile pentru jucatori. GT5 este disponibil pentru achizitionare la pretul de 270 lei in mai multe lanturi de magazine din Romania. Pachetele speciale includ bundle-uri cu o consola PS3 320 GB si un exemplar al jocului Gran Turismo 5, la pretul de 1.600 ron.



Motorul grafic al lui GT5 este ireprosabil, modelele de autoturisme oferite spre condus respecta extrem de fidel realitatea, iar peformantele lor variaza, foarte realistic, pe masura diferentelor reflectate in specificatiile tehnice. Este un simulator serios, cu circuite reale (inclusiv cel care recreeaza pista Top Gear), ce simuleaza conditii meteo diverse si ofera un feeling foarte real atunci cand este jucat cu un controller de tip volan. Manevrabilitatea este mai dificila decat in cazul altor "jocuri cu masini" dar, la urma urmei, tocmai in acest lucru se reflecta realismul GT5.

Descopera lumea in care traiesti: