2012 – doar doi ani pana la sfarsitul sfarsitului lumii… sau nu

08 12. 2010, 07:00

Pe 21 decembrie 2012 vom trece prin grele incercari: calendarul mayas se termina, planetele se vor alinia iar Pamantul va fi vizitat de planeta Nibiriu. Toate cu efect catastrofal asupra planetei noastre… Sau nu.
De la Adrian Sonka vom afla de ce ziua de 21 decembrie 2012 va fi o zi normala: pentru unii mai buna, iar pentru altii, nu.

A doua tema discutata va fi:
Aselenizarile - cum stim ca americanii au ajuns pe Luna

Imaginea neclara de pe micile ecrane ne arata un astronaut ce paseste pentru prima oara pe solul unui alt corp cerescin afara de Pamant. Miliarde de oameni stau cu sufletul la gura asteptand descrierea lui Neil Armstrong pe masura ce paseste prin praful selenar. Contactul cu solul s-a produs si este oficial: omul a ajuns pe Luna! "Un mic pas pentru om dar unul mare pentru omenire" spune Armstrong in timp ce omenirea aplauda. Si totusi, in prezent, nimeni nu mai crede in aselenizari. Se spune ca totul a fost regizat si filmat intr-un studio, pentru ca era imposibil sa se ajunga pe Luna.

Toate afirmatiile "anti-aselenazistilor" pot fi demontate cu un efort minim, trebuie doar sa vrei. Vino sa vezi de ce steagul american poate flutura pe Luna, de ce umbrele nu sunt paralele si de ce nu se vad stele in fotografiile astronautilor. In plus, vei vedea cum se deplasa vehiculul lunar si imagini extraordinare de pe satelitul nostru.

Lector: Adrian Sonka
Data: 16 Decembrie, ora: 19.00 Tip
Cost: 30 lei, cost studenti: 25 lei
Locul defasurarii: Verde Cafe (str. Domnita Ruxandra 15)
Inscrieri la contact@victoriei.ro