Bordelurile cu papusi sexuale fac furori in Japonia

11 12. 2010, 00:00

Primele papusi sexuale japoneze au fost create cu 30 de ani in urma, astfel incat persoanele de sex masculin cu dizabilitati sa se poata bucura de o oarecare forma de companie feminina. Totusi, in scurt timp, aceste inventii au devenit o alternativa viabila si pentru barbatii sanatosi, dar prea timizi sau prea comozi pentru a intretine raporturi sexuale cu femei reale.



O multime de barbati niponi sunt obsedati de conceptul de "fata manga", iar aceste papusi sexuale realistice le ofara sansa se a-si indeplini fanteziile ce presupun apropierea fizica de personajele lor favorite. Unii japonezi au cheltuit sute de mii de dolari achizitionand zeci de papusi sexuale de ultima generatie, construite din silicon, in prezenta carora se simt mult mai confortabil decat in cea a unei femei adevarate.



Papusile sexuale sunt oricum dar nu ieftine, mai ales atunci cand clientul doreste calitate. O astfel de papusa din silicon, cu un schelet metalic si zeci de articulatii care ii permit sa se miste asemenea unei persoane adevarate, costa apreciabil peste 6.000 de dolari, mult mai mult decat poate plati majoritatea adeptilor acestui gen de distractie. Si asa au aparut bordelurile de papusi hedoniste; pentru o taxa care le-ar asigura compania si serviciile unei prostituate, barbatii aleg sansa implinirii fanteziilor cu... papusi.



Majoritatea bordelurilor cu papusi sexuale ofera o varietate larga de modele si de tinute pentru papusi, dar exista si clienti care prefera sa isi aduca propriile accesorii. De la adolescenti pana la barbati de peste 60 de ani, japonezii achita sume semnificative pentru a urmari un film de adulti, a se starni si a se culca apoi cu o papusa. Iar afacerea este foarte profitabila si dinamica, patroniii bordelurilor sustinand ca primesc zeci de clienti in fiecare zi.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in care traiesti: