Ce face o soţie devotată? Se luptă cu tigrul pentru soţul său

15 02. 2011, 13:30

"Eram pe urmele unei veveriţe şi mă pregăteam să o dobor cu o săgeată trasă direct din sarbacană. In acel moment am vazut tigrul care mă pândea.

Am sarit imediat si am încerat sa ma urc într-un copac, dar tigrul m-a prins şi m-a tras jos. Eram mort de frică, dar mi-am adunat puterile şi i-am tras câtiva pumni în nas, însă fiara nu s-a sinchisit prea mult. Dacă nu apărea soţia mea, eram un om mort", declară acesta.

Soţia curajoasă, Han Besau, în vârstă de 55 ani a venit de urgenţă, alarmată de stigătele bărbatului. În faţa scenei de coşmar, femeia nu s-a pierdut cu firea, ci a înşfăcat un ciomag cu care a lovit tigrul in cap, pănă când acesta i-a dat drumul omului, şi a fugit înapoi în junglă.

Tambun Gediu, a fost transportat de urgenţă la Raja Permaisuri Bainun Hospital, prezentând răni la cap, faţă, gât şi genunchi, dar a supravieţuit cu bine.

Şeful Departamentului Parcurilor Nationale şi Rezervaţiilor din Indonezia, Shabrina Mohd Sharif, a declarat că omul a fost atacat de un tigru tânăr şi neexperimentat, care avea o greutate de doar 80-90 kilograme, în plus singurul vinovat al întregii întâmplări este Tambur Gediu, care s-a aventurat pe propria responsabilitate în teritoriul tigrului.



Sursa: AsiaOne