Cea mai mare familie din lume trăieşte în India (FOTO)

02 03. 2011, 13:19

Cum atâţia oameni nu pot fi ţinuţi în frâu decât cu o mână forte, cu toţii sunt organizaţi printr-o disciplină aproape cazonă. Zathiangi, cea mai în vârstă dintre soţiile lui Ziona, este însărcinată cu împărţirea sarcinilor domestice în rândul celorlalte soţii. Pregătirea unui singur prânz în familia Chana poate însemna jumulirea a 30 de pui şi găini, curăţarea a 60 de kilograme de cartofi şi fierberea a 100 kilograme de orez.



Capul familiei îşi păstrează soţiile cele mai tinere aproape de dormitorul său, în timp ce femeile mai vârstnice dorm mai departe. Nevestele îi vizitează camera prin rotaţie. Ziona susţine că şi-a cunoscut prima soţie, cu trei ani mai mare decât el, la varsta de 17 ani, precum şi că într-un singur an s-a căsătorit cu zece femei. Chiar şi astăzi şi la această vârstă, indianul se declară dispus să lărgească şi mai mult rândurile neamului său prin noi căsătorii.



De menţionat că bărbatul este liderul unei secte religioase creştine locale, denumită "Chana", care permite poligamia. Inaugurată în iunie 1942, parte din credinţele propovăduite de această sectă este ideea că adepţii ei vor conduce în curând lumea, împreună cu Hristos.

Sursa: Amusingplanet

Descoperă lumea în care trăieşti: