Fotograf la ASTRA FILM FEST 2007

18 06. 2007, 12:59

Punctul central al programului TRANSILVANIA MEA este EXPOZITIA DE FOTOGRAFIE cu acelasi titlu, care va prezenta 200 de lucrari care sa reprezinte tot atitea incursiuni vizuale in spatiul transilvan.

Expozitia va incanta pe invitatii din toata lumea si pe zecile de mii de spectatori pe tot parcursul desfasurarii
evenimentului.

Fotografii sunt invitati sa isi trimita o selectie de 30 de lucrari reprezentative pentru tema programului propus de Astra Film Fest la adresa aff@astrafilm.ro si dbudrala@astrafilm.ro.

Locuri si chipuri surprinse din perspectiva fotografului-artist si/sau a fotografului cronicar, antropolog, cercetator, sociolog vor compune o Transilvanie a experientelor vizuale personale la ASTRA FILM SIBIU 2007.

Festivalul este evenimentul principal al toamnei culturale romanesti si un pilon al programului Sibiu- Capitala Culturala Europeana. ASTRA FILM, festival international de film documentar si antropologie vizuala, este unul dintre marile festivaluri de film din Europa, apreciat pentru valoarea si consistenta programelor sale.

ASTRA FILM este unul dintre putinele festivaluri de film documentar din Europa si singurul din Romania care atrage zeci de mii de spectatori din toate tarile europene.