”S-a decis să aibă un ultim moment de plăcere”. Imaginea cu una dintre victimele din Pompei a devenit VIRALĂ datorită poziţiei erotice în care a fost suprins de erupţie

08 07. 2017, 01:23

Însă o imagine a unui bărbat din Pompei a devenit recent virală datorită poziţiei în care se află, notează IFL Science. Internauţii au denumit imaginea ,,Bărbatul care se masturba, Pompei 79 CE”. 

În fotografie apare un bărbat întins pe spate cu mâna în zona bazinului. Utilizatorii unei reţele de socializare au afirmat că în timp ce Pompei era distrus, bărbatul s-a decis să aibă un ultim act sexual cu sine.

Sursa: Twitter/Persian Rose

,,Acest bărbat a văzut cum întreaga sa lume este distrusă, aşa că s-a decis să aibă un ultim moment de plăcere înainte de eterninate. Este o legendă!” a afirmat un utilizator Twitter. 

Deşi părerile sunt împărţite, ar putea fi extrem de normal ca bărbatul să fi fost surpins de erupţie în timp ce se masturba sau că acesta a căzut astfel natural. Teoriile privind victimele din Pompei sugerează că acestea au fost ucise instant din cauza unui gaz fierbinte. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

O descoperire FASCINANTĂ a fost făcută printre ruinele oraşului antic Pompeii – FOTO+VIDEO
 
Imagini fascinante cu Pompeii modern, oraşul din Caraibe care a fost distrus de o erupţie vulcanică
 
Descoperire URIAŞĂ în Pompei: ”Este în stare perfectă de conservare”
 
Oraşul de sub cenuşă: Pompei