Home » Lumea digitală » Una dintre cele mai complete aplicaţii de comunicare de pe mobil

Una dintre cele mai complete aplicaţii de comunicare de pe mobil

Una dintre cele mai complete aplicaţii de comunicare de pe mobil
Publicat: 02.04.2016
Pe lângă transmiterea de fotografii, text şi pictograme emoji, primeşte şi abţipilduri virtuale.

Un nou update, denumit Chat 2.0, va transforma Snapchat într-un serviciu de comunicare universal, cu capabilităţi avansate pentru orice situaţie, dorind să fie destinaţia tuturor pentru comunicare online folosind un smartphone, informează Go4it.

Pe lângă transmiterea de fotografii, text şi pictograme emoji, Snapchat primeşte şi abţipilduri virtuale, apeluri video, apeluri de voce, cât şi mesaje video şi audio. Toate acestea pot fi folosite de fiecare utilizator în parte după bunul plac, fără a-l obliga pe cel de la capătul celălalt să folosească aceeaşi metodă de comunicare.

Utilizatorii pot avea astfel un apel video în care unul dintre ei preferă să scrie, cu camera video şi microfonul oprit, sau pot avea un apel audio în care unul dintre utilizatori foloseşte fotografii cu text suprapus şi orice altă combinaţie de metode oferă Snapchat.

Tranziţia între acestea este intuitivă, fiecare metodă de comunicare beneficiind de propriul buton dedicat din cadrul ferestrei de chat, potrivit Go4it.

Alături de noile funcţii Chat 2.0, Snapchat a primit şi un alt mic update în cadrul funcţionalităţii „stories”. La finalul uneia dintre poveşti, aplicaţia va începe redarea următoarei poveşti, fără a fi necesară navigarea prin meniuri.

Snapchat devine astfel unul dintre cele mai avansate servicii de comunicare de pe mobil, o parte dintre cei care nu erau interesaţi de funcţiile foto ale sale putând fi atraşi de noile capabilităţi de chat, mai scrie Go4it.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase