Home » Lumea digitală » Sindromul bateriei descărcate. 90% din oameni suferă de această anxietate. Reacţia de panică e similară cu cea a femeii din acest VIDEO

Sindromul bateriei descărcate. 90% din oameni suferă de această anxietate. Reacţia de panică e similară cu cea a femeii din acest VIDEO

Publicat: 30.05.2016
Majoritatea oamenilor se panichează când văd pictograma roşie ce indică bateria descărcată.

LG a denumit această condiţie „Anxietatea Bateriei descărcate” şi, conform datelor, aproape 9 din 10 persoane suferă de frica de a rămâne ”fără baterie la telefon”.

Compania a chestionat un eşantion aleatoriu de mai mult de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri. Respondenţii sunt adulţi din Statele Unite ale Americii.

Când le-a fost propus să aleagă între sala de sport sau încărcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni au ales să renunţe la sala de sport.

În raport, procentul de 32 la sută au spus că vor renunţa la absolut tot şi se vor întoarce acasă să-şi încarce telefonul.

Sursa foto: Wikipedia

„Starea de ”Anxietate a Bateriei descărcate” poate ruina relaţii”, au scris reprezentaţi ai companiei într-o declaraţie.

Studiul a ajuns la următoarele rezultate:  

60 la sută dintre oameni dau vina pe telefonul descărcat când nu vorbesc cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de muncă.

Unul din trei oameni a ajuns într-o stare de stres din cauza partenerului amoros. Şi anume au invocat că motivul apelului ratat sau al mesajului la care nu a răspuns era bateria descărcată.

De asemenea, studiul a constatat că 41 la sută din oameni se tem cel mai mult de apelurile pierdute atunci când se confruntă cu o baterie descărcată.

Atunci când ajung să realizeze că au la dispoziţie doar câteva procende de energie la telefon, jumătate dintre utilizatori vor scrie un sms în ultima clipă, iar 35 la sută vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic.

Aproape 46 la sută dintre oameni spun că se simt jenaţi să ceară unui străin să folosească încărcătorul lor.

Mai mult de 60 la sută îşi vor opri telefoanele, iar jumătate se vor abţine de la a face poze în speranţa de a prelungi viaţa bateriei.

În video-ul de mai jos puteţi vedea reacţia unei femei care a rămas, în mod ”tragic”, fără baterie. Starea ei depăşeşte cu mult convenţionala Anxietate a Bateriei descărcate.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase