Home » Lumea digitală » Faceţi cunoştinţă cu Harmony 2.0. Prima păpuşă sexuală care vorbeşte, îţi răspunde la întrebări şi are 18 personalităţi diferite

Faceţi cunoştinţă cu Harmony 2.0. Prima păpuşă sexuală care vorbeşte, îţi răspunde la întrebări şi are 18 personalităţi diferite

Publicat: 08.04.2017
Faceţi cunoştinţă cu Harmony 2.0. Prima păpuşă sexuală care vorbeşte, îţi răspunde la întrebări şi are 18 personalităţi diferite
În speranţa că vor crea cea mai realistică păpuşă sexuală, designeri au realizat un robot care s-ar putea îndrăgosti de utilizatorul său.

Păpuşa bizară, denumită Harmony 2.0, vobeşte cu accent scoţian şi poate fi programată să aibă 18 trăsături de personalitate diferite, informează Mail Online. 

În cadrul unui videoclip, păpuşa este prezentată în timp ce vorbeşte, aceasta descrie sexul ca fiind ,,cel mai fascinant lucru din lume” Păpuşa este vândută cu o memorie ,,persistentă” care îi permite dezvoltarea relaţiilor cu proprietarul său şi reamintirea obiceiurilor acestuia. 

Matt McCullen, CEO al RealDoll, a declarat: ,,Ideea din spatele păpuşii este ca aceasta să-i ajute pe bărbaţii care întâmpină dificultăţi atunci când încearcă să aibă relaţii reale. O poţi întreba dacă doreşte să comandaţi pizza. Când va fi lansat robotul se va putea conecta la o interfaţă AI.”

Păpuşa a fost creată dintr-un silicon moale în decursul a 80 de ore, iar preţul de pornire începe de la 6.500 de dolari şi ajunge la 12.000 de dolari în cazul cerinţelor speciale ale cumpărătorului. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase