Home » Lumea digitală » Următorul smartphone al companiei OnePlus apare într-o fotografie dintr-o sursă bizară. Design-ul său diferă faţă de modelele anterioare

Următorul smartphone al companiei OnePlus apare într-o fotografie dintr-o sursă bizară. Design-ul său diferă faţă de modelele anterioare

Publicat: 21.12.2018
Următorul smartphone al companiei OnePlus apare într-o fotografie dintr-o sursă bizară. Design-ul său diferă faţă de modelele anterioare
OnePlus pregăteşte pentru perioada următoare lansarea a două telefoane. Unul reprezintă primul său model cu 5G, care va fi mai scump decât cele de până acum, potrivit CEO-ului Carl Pei, iar celălalt va fi urmaşul lui OnePlus 6T, probabil un model care va purta numele OnePlus 7. Astăzi avem prima imagine cu ceea ce pare a fi un nou telefon al companiei din China, însă sursa ei este ciudată.

Ishan Agarwal este un tânăr din India care a mai venit în trecut cu informaţii despre telefoane pe contul de Twitter, însă nu acest lucru este ciudat la fotografie, ci că pare să fie realizată în timpul unei prezentări, în care Carl Pei prezintă design-ul noului model, în timp ce un alt angajat al companiei pare să îl ţină deja în mână. Este interesant cum cineva din interiorul companiei ar putea să ofere o astfel de imagine cuiva de pe internet, potrivit go4it.

Telefonul pare complet diferit faţă de cele care au venit în trecut, sugerând astfel că ar putea fi vorba despre varianta cu 5G. Motivul pentru care un telefon cu 5G ar trebui să ofere un design diferit este faptul că această tehnologie foloseşte mai multe antene, iar toate acestea trebuie integrate în carcasă. Pe spatele dispozitivului poate fi observat un modul de cameră circular, similar cu cel de pe dispozitivele Motorola din ultimii ani.

Se aşteaptă ca modelul să fie echipat cu Snapdragon 855 de la Qualcomm, fiind primul chipset care oferă suport nativ pentru modem-uri 5G. Conform CEO-ului companiei, telefonul OnePlus cu 5G va fi cu 200 sau 300 de dolari mai scump decât modelele de până acum, deci şi acesta va ajunge undeva aproape de preţul iPhone-urilor şi dispozitivelor Samsung şi Huawei, în jurul a 1.000 de dolari.

Luând în considrare preţul mare al telefonului OnePlus cu 5G, cu siguranţă şi modelele de top ale altor companii vor fi semnificativ mai scumpe.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase