Home » Lumea digitală » Noi detalii despre iPhone XI, viitorul tabletelor iPad şi al computerelor Mac

Noi detalii despre iPhone XI, viitorul tabletelor iPad şi al computerelor Mac

Noi detalii despre iPhone XI, viitorul tabletelor iPad şi al computerelor Mac
Publicat: 20.02.2019
Apple şi-a propus multe pentru 2019, atât pe piaţa de dispozitive mobile, cât şi pe piaţa de computere portabile. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, a publicat un nou raport realizat pe baza informaţiilor primite de la persoane implicate în aprovizionarea Apple cu piese pentru noi modele de dispozitive. Acesta dezvăluie informaţii despre fiecare gamă de produse în parte, începând cu iPhone şi terminând cu un nou model de MacBook Pro care vine cu un nou design

Kuo spune că noua gamă de iPhone-uri de la Apple nu vine cu multe lucruri noi faţă de cea de anul trecut. Vor exista din nou trei modele, un urmaş cu ecran LCD al lui iPhone XR şi două modele OLED care vor înlocui iPhone XS şi XS Max. Unul dintre acestea va avea o cameră triplă (cel mai probabil XS Max), în timp ce notch-ul va rămâne neschimbat pe toate dispozitivele. Mai mult, port-ul de încărcare va rămâne vechiul Lightning, nu USB Type-C.

Chiar dacă dimensiunile vor rămâne la fel, senzorul True Depth pentru Face ID va fi mai performant, acumulatorii vor fi mai mari, iar carcasa va avea un strat aderent pe partea din spate, similar cu cel de pe telefoanele Google Pixel 3 de anul trecut. De asemenea, noile smartphone-uri vor avea noi senzori cu lăţime de bandă foarte mare, pentru a putea oferi posibilitatea de navigaţie chiar şi în interiorul clădirilor. Încărcarea wireless va fi de asemenea mai bună, oferind posibilitatea de a transfera energie în ambele sensuri (altfel spus, iPhone-ul va putea încărca alte dispozitive, asemeni Mate 20 Pro de la Huawei).

Unul dintre dispozitivele care ar putea fi încărcate pot fi chiar noile căşti AirPods cu carcasă care permite încărcare wireless, despre care Kuo spune că vor fi lansate în prima jumătate a anului. Odată cu aceste noi modele de căşti va fi lansat şi mult aşteptatul încărcător wireless AirPower, prezentat pentru prima dată acum doi ani, în cadrul evenimentului de anunţ pentru iPhone 8 şi iPhone X.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase