Home » Lumea digitală » Ce aduce nou update-ul 1909 al Windows 10?

Ce aduce nou update-ul 1909 al Windows 10?

Ce aduce nou update-ul 1909 al Windows 10?
Publicat: 11.10.2019
Windows 10 nu are cea mai bună reputaţie atunci când vine vorba despre actualizări, Microsoft reuşind periodic să strice anumite componente ale sistemului de operare în încercarea de a repara altele.

Microsoft reuşeşte periodic să strice anumite componente ale Windows 10 în încercarea de a repara altele. Totuşi, nu toate update-urile sunt pentru „mentenanţă”, ci unele adaugă noi funcţii şi modifică câteva elemente de interfaţă pentru a răspunde cererilor utilizatorilor şi pentru a ţine experienţa de utilizare tot timpul proaspătă. Următorul update major, care aduce sistemul de operare la versiunea 1909, promite câteva funcţionalităţi noi şi urmează să fie lansat foarte curând.

Iată ce promite Microsoft în acest update:

Noi notificări pentru setări şi noi scurtături

  • O nouă scurtătură către meniul „Gestiune Notificări” a fost adăugată în Centrul de Acţiune.

  • Notificările individuale vor include un link care duce direct către setările de notificări ale aplicaţiei în cauză. Au fost adăugate şi noi pictograme pentru anumite tipuri de notificări.

  • Microsoft a adăugat opţiuni noi în pagina de Setări pentru notificări, care permite dezactivarea notificărilor unei aplicaţii sau pentru toate.

  • Poţi adăuga evenimente direct în calendarul care apare când dai click pe data din taskbar, fără să porneşti aplicaţia Calendar. Poţi adăuga nume, culoare, ora şi locul de aici, sau poţi deschide Calendarul folosind o scurtătură

  • Funcţia de căutare din Explorer a fost îmbunătăţită, putând acum căuta şi în OneDrive

  • Atunci când ţii mouse-ul peste anumite butoane din meniul de Start apare text ajutător

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase