Surse neoficiale susţin că Huawei va ţine o lansare surpriză la Paris

15 10. 2019, 17:00

Huawei Mate 30 Pro este flagship-ul producătorului chinez pentru anul 2019 şi ne aşteptam să nu mai vedem un model nou din gama high-end a companiei înainte de primăvara lui 2020. Compania a promis lansarea primului său telefon pliabil, modelul Mate X, în luna octombrie, însă acesta a fost anunţat acum mai bine de jumătate de an la MWC, deci nu era tocmai nou. Totuşi, un nou zvon sugerează că Huawei va ţine o prezentare pentru un telefon bazat pe tehnologii inovatoare săptămâna viitoare în Paris.

Jeb Su, Principal Analyst and Technology Futurist al Atherton Research, a publicat fotografia de mai jos pe contul său de Twitter, aceasta prezentând o invitaţie la un eveniment Huawei. Mesajul spune că evenimentul va avea loc pe data de 17 octombrie, în Paris, iar în cadrul acestuia va fi prezentată o nouă gamă de smartphone-uri. Conform mesajului publicat de Jeb Su, această gamă nouă va fi echipată cu un display complet, iar camera frontală ascunsă în spatele acestuia.

Tehnologia nu este tocmai nouă, întrucât Samsung a demonstrat ceva similar încă din 2018, iar Xiaomi şi Oppo au vorbit în această vară despre următoarele lor smartphone-uri cu cameră în spatele display-ului. Zvonurile spun că Samsung ar putea livra primele display-uri care permit poziţionarea camerei în spatele acestuia în 2019, fiind posibilă utilizarea tehnologiei de către Huawei în acest model.

Citeşte continuarea pe Go4it!