Care sunt rezultatele primelor teste cu Samsung Galaxy S11?

27 11. 2019, 00:00

Mai sunt câteva luni bune până la momentul lansării noului Galaxy S11, dar informaţiile despre telefon continuă să apară, în ciuda faptului că Samsung încearcă să ţină totul secret. Deja telefonul pare să fie în teste, deci ne apropiem de o variantă finalizată, gata să intre în producţie în fabricile companiei, acesta fiind deja listat în baza de date a testului de performanţă GeekBench. De asemenea, noi informaţii despre o cameră cu zoom impresionantă au apărut din surse credibile.

Galaxy S11: cât de performant este noul telefon

Prima informaţie nouă face referire la performanţa noului Galaxy S11. Pe site-ul Geekbench a fost descoperit un nou dispozitiv Samsung cu numele de cod SM-G986B. Se presupune că acesta ar fi modelul Galaxy S11 standard, nu varianta S11e şi nici varianta S11+. Acesta ar putea fi livrat cu un ecran de 6,7” şi pare să ruleze Android 10 (cu One UI 2.0 din fabrică). Procesorul listat pe GeekBench este Exynos 9830, probabil numărul de model folosit intern pentru a identifica varianta noul Exynos 990. Acesta are o frecvenţă de bază de 1,95 GHz şi opt nuclee şi este alăturat unui modul de 12 GB RAM.

Scorul afişat nu este tocmai final, întrucât atât de departe de lansare cu siguranţă nu au fost aplicate toate optimizările software pentru noul hardware, însă un scor de 427 în testul Single-Core şi 2.326 puncte în testul Multi-Core nu sunt tocmai valori impresionante pe GeekBench 5.

Citeşte continuarea pe Go4it!