Home » Lumea digitală » A fost stabilită o dată aproximativă de lansare pentru Galaxy S11

A fost stabilită o dată aproximativă de lansare pentru Galaxy S11

Publicat: 16.12.2019
A fost stabilită o dată aproximativă de lansare pentru Galaxy S11
Păstrând „tradiţia” ultimilor ani, Samsung pare că va dezvălui noua serie Galaxy S11 în cadrul unui eveniment Unpacket găzduit cu puţin timp înainte de startul expoziţiei Mobile World Congress (MWC).

Ţinând cont de faptul că ediţia Mobile World Congress (MWC) 2020 are startul oficial pe data de 24 februarie, Samsung ar putea dezvălui Galaxy S11 pe 18 februarie, în cadrul unui eveniment de presă ţinut în oraşul american San Francisco.

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei sud-coreene, Samsung se va folosi de eveniment şi pentru a prezenta cel de-al doilea val de telefoane Galaxy Fold, bazate de această dată pe formatul clamshell. Spre deosebire de originalul Galaxy Fold, noul model va avea zona de pliere pe latura scurtă a ecranului, similar rivalului Motorola Razr.

În loc să dea aparenţa unei tablete care se împătureşte pentru transportul în buzunar, noul smartphone se va limita la doar 6.2 inch diagonală de afişare pentru ecranul principal, telefonul fiind per ansamblu mult mai compact decât modelul actual.

Citeşte continuarea pe Go4it!