Home » Lumea digitală » Când se lansează noul Iphone 12 şi când apare în România

Când se lansează noul Iphone 12 şi când apare în România

Când se lansează noul Iphone 12 şi când apare în România
Publicat: 16.01.2020
Dacă Apple urmează tradiţia, atunci lansarea iphone 12 ar putea avea loc în luna septembrie.

Lansarea unui nou iPhone reprezintă un eveniment foarte important pentru Apple, atât din punct de vedere finaciar, cât şi din punctul de vedere al expunerii publice de care compania se poate bucura în respectiva perioadă. De asemenea, aceste lansări sunt foarte importante şi pentru fanii sistemului de operare iOS, aceştia formând cozi extrem de lungi în faţa magazinelor Apple sau înscriindu-se din timp pe listele de precomandă. 

Dat fiind faptul că Apple şi-a obişnuit fanii cu lansări anuale chiar de la sfârşitul anului 2019, la puţin timp de la lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro şi a iPhone 11 Pro Max au început să apară speculaţii şi scurgeri de informaţii legate de Iphone 12. 

Diferite surse cad de acord asupra faptului că, cel mai probabil, conform tradiţiei, lansarea iPhone 12 va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie în Statele Unite ale Americii, ceea ce ar face ca, cel mai probabil, telefoanele seriei să fie disponbile din luna noiembrie în România. Trebuie precizat faptul că, până în momentul scrierii acestui articol, Apple nu a conformat în mod oficial nimic legat despre datele de lansare.

În mediul virtual există o serie de informaţii „scurse” şi de speculaţii de iPhone 12, printre acestea numărându-se faptul că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone Pro Max; acestea venind echipate cu un modem 5G Qualcomm X55 integrat, după cum susţin unele surse. Alte surse susţin că doar un singur model va fi echipat cu tehnologia 5G, în aceste condiţii un lucru este clar: Apple vrea să se adapteze noilor tehnologii ale reţelelor celulare fără fir.

Ce aduce nou lansarea Iphone 12

Ecranele telefoanelor din seria 12 vor avea diferite mărimi: iPhone 12 va avea un ecran de 5,4 inch, fiind cel mai mic din serie; în timp ce iPhone 12 Pro Max, cel mai mare din serie, va avea o diagonală de 6,7 inch. Sursele spun că ecranele noilor telefone vor folosi tehnologia Y-OCTA, produse exclusiv de către Samsung. Acest tip de panou OLED este folosit de către Samsung începând cu generaţia Galaxy Note7.

Zvonurile de pe internet spun că fanii Apple ar trebui să se aştepte la o creştere a capacităţii memoriei RAM în cazul modelelor „Pro”, fiind aşteptată o creştere de la 4 GB în cazul generaţiei iPhone 11 la 6 GB.

În ceea ce priveşte camerele foto, sursele spun că este posibilă o integrare a unui senzor D TOF, dar detalii în acest sens sunt extrem de vagi. De asemenea, camerele vor primi o nouă tehnologie de stabilizare optică direct pe senzor, considerată superioară stabilizării electronice şi celei optice standard, folosite în prezent. Internauţii sunt de părere că Apple ia în considerarare instalarea pe cel puţin unul dintre modele a unor camere cu capabilităţi 3D, ceea ce ar putea reprezenta o evoluţie şi pentru capabilităţile de realitate augmentată ale seriei.

Citeşte şi:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase