Home » Lumea digitală » Au apărut deja specificaţiile noului Samsung Galaxy S20. Iată lista completă!

Au apărut deja specificaţiile noului Samsung Galaxy S20. Iată lista completă!

Au apărut deja specificaţiile noului Samsung Galaxy S20. Iată lista completă!
Publicat: 22.01.2020
Noua seria Galaxy va avea acces la reţele 5G.

Samsung, unul dintre cei mai mari şi mai influenţi producători de pe piaţa smartphone-urilor, urmează să anunţe lansarea a trei telefoane în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, care va avea loc în februarie 2020. Începând de la finalul anului trecut, internauţii au speculat cu privire la caracteristicile acestor telefoane din gama Galaxy S20, o listă completă a acestora fiind oferită de către indianul Ishan Agarwal, recunoscut pentru faptul că face publice informaţii despre noile produse de pe piaţa smartphone-urilor şi tehnologiilor digitale care se dovedesc adevărate, notează Xda-developers.

Gigantul sud-corean plănuieşte să lanseze trei modele în luna februarie: Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20 Plus 5G şi Galaxy S20 5G; conform informaţiilor scurse din interiorul companiei, aceste informaţii vor avea acces la reţelele 5G (evident!) şi vor avea o configuraţie diferenţiată în funcţie de regiuni. Astfel telefoanele din serie S20 care vor fi vândute în Europa şi Asia folosesc procesoarele Samsung Exynos 990, în timp ce, pentru celelalte regiuni, cel mai probabil va fi folosit un procesor Qualcomm Snapdragon 865. Aparent, toate aceste noi telefoane vor folosi display-uri AMOLED, cu o rezoluţie de 3200 x 1440 pixeli, vor fi echipate cu Android 10, vor folosi sistemul Dolby Atmos Stereo Speaker de la AKG şi rezistenţa la apă va avea standardul IP68.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 

Dintre toate cele trei noi telefoane, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G este considerat a fi modelul de top al seriei, pentru care coreenii au folosit cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă. Acest model se va diferenţia prin display-ul de 6,9 inch, ceea ce i-a determinat pe unii experţi să speculeze că Samsung va renunţa aproape complet la rama din jurul ecranului şi asta pentru a face dispozitivul manevrabil. Sursele spun că acest model va avea o memorie internă de 128 sau de 512 GB şi care ar putea fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD până la 1TB (n.r. un terabit). Dat fiind faptul că un telefon cu atât de multe funcţii va avea avea un consum mare de energie, Samsung a decis folosirea unei baterii de 5.000 mAh, cu încărcare rapidă.

Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Modelul S20 Plus va veni cu mai puţine noutăţi tehnologice, dar cu siguranţă fanii Samsung se vor declara mulţumiţi de display-ul de 6,7 inch al ecranului Infinity-O Dynamic AMOLED şi Ram-ul de 12GB. În ceea ce priveşte memoria internă a modelului, aceasta va avea 128GB şi care va putea fi extinsă până la 1TB cu un card micro SD. Bateria acestui model va avea 4.500 mAh şi care, de asemenea, va avea încărcare rapidă.

Samsung Galaxy S20 5G

Sursele spun că diferenţe dintre acest model de bază şi modelul Plus, considerat de top, vor fi minime, diferenţe fiind observabile la nivelul bateriei, care va avea doar 4.000 mAh, şi în ceea ce priveşte dimensiunile diplay-ului care va avea 6.2 inch.

În ceea ce priveşte capcitatea de procesare, Galaxy S20 va rula pe un procesor Exynos 990, cu 12GB de RAM (n.r. cel mai probabil) şi cu o capacitate internă de stocare care va avea 128 GB şi care va putea fi extinsă la 1TB.

Detaliile clare legate de caracterisiticile telefoanelor din gama Galaxy S20 vor fi diponibile după lansarea lor oficială în cadrul evenimentul Unpacked care va avea loc în 11 februarie. În acest punct, specialiştii în tehnologie discută despre potenţialele preţuri ale noilor telefoane, părerile celor mai mulţi fiind că urmează să fie o diferenţă între preţurile telefoanelor din gama 4G şi cele din gama 5G.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase