Home » Lumea digitală » Huawei P40 Pro va avea cinci camere pe partea din spate

Huawei P40 Pro va avea cinci camere pe partea din spate

Huawei P40 Pro va avea cinci camere pe partea din spate
Publicat: 10.03.2020
Au apărut noi detalii despre camerele următorului smartphone de top de la Huawei.

Au apărut noi detalii despre camerele următorului smartphone de top de la Huawei, modelul P40 Pro. Se pare că acesta va fi un dispozitiv echipat cu cinci camere foto pe partea din spate. Acestea vor fi din nou realizate în parteneriat cu LEICA şi vor împrumuta atât elemente de la modelul Mate 30 Pro, cât şi de la P30 Pro de anul trecut, pentru o cameră „completă” pentru anul 2020. Desigur, aceasta va concura pentru primul loc în topul DxOMark cu noul Oppo Find X2 Pro şi Xiaomi Mi 10 Pro.

În timp ce nu vom vedea capabilităţile concrete ale lui P40 Pro pe partea foto înainte de lansarea de pe 26 martie din Paris, putem analiza puţin specificaţiile hardware ale camerelor.

Camera principală se pare că va folosi un senzor complet nou, un Sony IMX700 de 52 de megapixeli cu dimensiuni de 1/1.28” pe format RYYB (Red Yellow Yellow Blue). Acesta pare să fie un upgrade semnificativ la capitolul rezoluţie faţă de senzorii de 40 megapixeli de pe P40 Pro şi Mate 30 Pro. Alături de acesta va exista din nu şi o cameră ultra-wide, care pare să fie foarte similară cu cea SuperCine de pe Mate 30 Pro: senzor de 40 megapixeli şi senzor Sony IMX650 RGB 1/1.5”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase