Waze primeşte o funcţie de navigaţie mult aşteptată de utilizatori

03 05. 2020, 15:00

Waze este probabil cel mai popular serviciu de navigaţie din lume în rândul şoferilor care activează în special în mediul urban. Google a preferat să nu interfereze foarte mult cu dezvoltarea serviciului după ce l-a cumpărat, iar acesta a creat o adevărată comunitate în jurul său. Chiar dacă în ultimele câteva săptămâni traficul prin oraşe a scăzut, echipa Waze nu a încetinit dezvoltarea noilor funcţii, urmând să adauge foarte curând o capabilitate mult aşteptată: instrucţiuni pentru selecţia benzii de circulaţie.

Se pare că utilizatorii din Israel, ţara de origine a aplicaţiei Waze au început deja să primească acces la această nouă capabilitate. Utilizatorii din restul lumii vor primi probabil în săptămânile viitoare, pentru fiecare oraş în parte, întrucât este necesară modificarea semnificativă a modului de funcţionare al serviciului pentru a o activa.

Practic, fiecare drum în parte ar trebui să fie recunoscut cu numărul total de benzi pe care îl are, iar fiecare trebuie marcată corespunzător, în funcţie de regulile de circulaţie.

Citeşte continuarea pe Go4it!