Va exista o versiune Lite pentru Galaxy Note20?

27 07. 2020, 14:00

Deja modelul Samsung Galaxy Note20 Ultra nu mai are multe secrete pentru internet, însă modelul Galaxy Note20 standard nu a fost atât de mediatizat în ultimele săptămâni. Totuși, producătorul sud coreean nu a putut ține prea mult secretele acestui model ascunse. Se pare însă că spre diferență de modelele Galaxy S20, între care existau diferențe minime, modelul Galaxy Note20 standard va fi semnificativ diferit față de modelul Ultra.

Modelul Galaxy Note20 standard ar putea fi o versiune „lite” a modelului Ultra

În primul rând, Galaxy Note20 va fi un model cu ecran plat, nu unul curbat, așa cum am întâlnit de la Galaxy Note 7 (rest in piece) și până în prezent. Apoi, acel ecran va fi, la fel ca în cazul modelului Note10 de anul trecut, unul cu rezoluție Full HD+, nu QHD. Dar cel mai mare „downgrade” pare să fie rata de împrospătare a ecranului, care scade de la 120 Hz la 60 Hz pe modelul standard. Măcar dimensiunile vor fi generoase, cu diagonală de 6,7”.

O altă diferență importantă va fi evidentă în cazul camerei foto. Modelul Galaxy Note20 standard va avea o cameră similară cu Galaxy S20, nu cu modelul Ultra. Este vorba despre un sistem cu trei camere în format 12 (wide) + 12 (ultrawide) + 64 (zoom 3x) megapixeli. Astfel, zoom-ul va fi realizat prin crop pe senzor, iar acest senzor va oferi și filmare 8K. Se pare însă că inclusiv S-Pen-ul va fi de o calitate inferioară pe acest model. Note20 Ultra va avea un S-Pen cu latență de 9 ms, în timp ce Note20 standard va avea un stylus cu latență de 26 ms. Bateria nu va fi însă extrem de diferită, capacitatea de 4.300 mAh fiind doar cu puțin mai mică decât 4.500 mAh pe Ultra.

Citește continuarea pe Go4it!

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Galaxy Note 20 ar putea fi mai mare decât Note 10

Galaxy S20 Lite ar putea fi lansat sub numele de S20 Fan Edition

Galaxy Fold Lite de la Samsung ar putea fi cel mai ieftin telefon pliabil