Home » Lumea digitala » Apple lansează Apple Face Mask și ClearMask

Apple lansează Apple Face Mask și ClearMask

09.11.2020
Apple lansează Apple Face Mask și ClearMask
Sursa foto: Sonae Fashion

Apple Face Mask și ClearMask au fost produse de către Apple odată cu pandemia de coronavirus.

Apple nu prea se grăbește să lanseze noile modele iPhone 12, planurile sale fiind date peste cap de pandemia de COVID-19. Totuși, în pandemie, designerii săi au lucrat și la alte produse decât cele obișnuite. La începutul crizei, Apple a anunțat că produce vizete transparente pentru medici, iar acum, compania a dezvăluit noile măști de protecție, Apple Face Mask și ClearMask, realizate pentru angajații săi. Este vorba despre două modele de măști, dintre care una este transparentă, realizate de aceiași ingineri care dezvoltă și design-ul iPhone an de an.

Măștile de protecție Apple Face Mask și ClearMask sunt dedicate angajaților companiei

Apple Face Mask și Apple ClearMask sunt numele celor două noi modele de măști realizate pentru angajații care se vor întoarce la birouri. Prima este dezvoltată de echipa Engineering and Industrial Design, care în mod normal dezvoltă design-ul iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch și ale oricăror alte produse pe care compania le vinde. Cea de-a doua este cumpărată de la un partener.

Anunțul nu a fost făcut în mod oficial, însă Bloomberg susține că Apple a confirmat aceste produse și că a realizat atât design-ul, cât și producția modelului Face Mask. Aceste nu sunt realizate în fabricile companiei din China, care sunt deținute de parteneri. Se pare că noile Face Mask și ClearMask sunt realizate din materiale special alese pentru a filtra particulele, care să nu permită trecerea virusului COVID-19. Mai mult, Face Mask este reutilizabilă, putând fi spălată de până la cinci ori.

Modelul Apple ClearMask, care este transparent, lasă fața utilizatorului vizibilă atunci când o poartă și este primul de acest gen care este aprobat de comisia FDA din SUA.

Citește continuarea pe Go4it!

Războiul dintre Apple și Epic Games atinge noi culmi după ce jocul Fortnite a fost scos din App Store

Cel mai nou magazin Apple arată spectaculos. Are forma unui dom plutitor de sticlă

Planul ambițios pe care Apple și l-a propus până la sfârşitul anului

Un update al Facebook blocat de către Apple