Home » Lumea digitală » Galaxy Z Fold 3 ar putea să nu aibă o cameră frontală la vedere

Galaxy Z Fold 3 ar putea să nu aibă o cameră frontală la vedere

Galaxy Z Fold 3 ar putea să nu aibă o cameră frontală la vedere
Publicat: 25.11.2020

Mult timp amânată, mutarea camerei foto sub suprafața activă a ecranului este în cărți pentru Galaxy Z Fold 3, o nouă generație de ecrane OLED permițând această îmbunătățire.

Deși unii producători chinezi au prezentat deja noi modele smartphone care ascund camera foto sub suprafața neperforată a ecranului (ex. ZTE Axon 20 5G), preluarea acestei inovații la dispozitive din gama high-end a fost lăsată pentru mai târziu. Pe de o parte, camera foto ascunsă sub ecran nu este chiar invizibilă, modificări aduse formei și densității pixelilor dând de gol prezența acesteia. Și mai greu de ascuns este însă degradarea performanțelor foto, filtrul ecranului lăsând prea puțină lumină să ajungă la senzorul optic aflat dedesubt.

Galaxy Z Fold 3, pregătit cu ecran pliabil fără decupaj sau perforație vizibilă

Chiar dacă au apărut deja indicii care anunță posibila înlocuire cu o nouă generație de dispozitive al căror ecran se rulează la interiorul carcasei, telefoanele pliabile încă nu și-au spus ultimul cuvânt. Din contră, Samsung pare determinat să continue cu o nouă generație Galaxy Z Fold, livrând fiabilitate și funcționalitate îmbunătățită.

Potrivit dezvăluirilor apărute în presa sud-coreeană, Samsung a dezvoltat o nouă generație de ecrane Infinity-O, care permit acomodarea camerei foto fără compromisul unui decupaj sau perforație vizibilă. În mod natural, primul beneficiar va fi cel mai avansat și costisitor flaghip Samsung – Galaxy Z Fold 3.

Citește continuarea pe Go4it!

Microsoft va lansa Surface Duo, rivalul lui Galaxy Fold. Are două ecrane articulate

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Cum ar arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung?

Ecranul lui Galaxy Z Flip este aproape la fel de fragil precum cel de pe Galaxy Fold

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase