Home » Lumea digitală » WhatsApp anunţă implementarea unei funcții importante

WhatsApp anunţă implementarea unei funcții importante

WhatsApp anunţă implementarea unei funcții importante
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 05.08.2021

WhatsApp anunţă implementarea „View Once”. Utilizatorii WhatsApp, aplicaţie deţinută de Facebook, pot trimite acum fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare.

Funcţia, numită „View Once”, va permite ca fotografiile şi videoclipurilor trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook, adăugând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”, relatează Reuters.

Noua funcţie este în curs de implementare, până la finalul săptămânii fiind de aşteptat să fie disponibilă pentru toată lumea.

Snapchat, cunoscut pentru acest tip de funcţie a crescut în popularitate anul trecut, pe măsură ce măsurile restrictive din pandemie au ţinut utilizatorii acasă. Compania a adăugat, de asemenea, noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp vrea să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul.

În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase