Un ou uriaş din ciocolată, considerat „cel mai mare ou de Paşte din lume”, prezentat în Argentina

06 04. 2015, 14:35

Oul uriaş a fost preparat din 8.000 de kilograme de ciocolată, a avut o înălţime de 8,5 metri şi un diametru de 1,8 metri.

El a fost realizat de 70 de ucenici de la 18 producători de ciocolată şi era atât de mare încât primarul oraşului Bariloche, Maria Eugenia Martinez, a avut nevoie de un târnăcop pentru a-l sparge.

Bucăţile mai mari din oul uriaş au fost fragmentate de mai mulţi maeştri bucătari şi dăruite turiştilor şi localnicilor prezenţi în piaţa centrală a oraşului pentru a asista la mai multe evenimente organizate cu ocazia Paştelui catolic.

Sursă: Mediafax

 Redescoperă Tradiţia Paştelui! Urmăreşte mini serialul nostru de articole, află tradiţii şi obiceiuri inedite, locuri frumoase şi pov eşti impresionante. Le găseşti aici pe toate!