Home » Natură » Un raton a devenit erou pe Twitter după ce a escaladat un zgârie-nori

Un raton a devenit erou pe Twitter după ce a escaladat un zgârie-nori

Un raton a devenit erou pe Twitter după ce a escaladat un zgârie-nori
Publicat: 14.06.2018
Un raton aventurier a uimit internetul după ce a escaladat o clădire cu 23 de etaje pe parcursul unei zile .

Mai multe grupuri de oameni s-au adunat în faţa clădirii după ce au apărut imaginile cu animalul. Conform BBC, utilizatorii de pe Twitter au sărbătorit momentul în care ratonul a ajuns pe acoperişul clădirii, unde îl aştepta hrană de pisici amplasată într-o cuşcă. 

Doi jurnalişti din cadrul Minnesota Public Radio (MPR) au documentat întreaga aventură a ratonului pe Twitter. „Unul dintre colegii mei a observat animalul  pe când se afla la primul etaj şi a crezut că era o pisică. Am ieşit în stradă în jurul orei 08:30 dimineaţa şi am descoperit că era un raton. Două persoane au încercat să dea animalul jos cu o bucată de lemn”, a declarat Evan. 

Însă încercările de salvare iniţiale au eşuat, iar animalul a început să urce tot mai sus pe clădire. A petrecut aproape o zi întreagă escaladând clădirea şi odihnindu-se uneori pe pervazurile geamurilor. Până în prezent, nu a fost confirmat dacă ratonul era femelă sau mascul. Ratonii sunt animale comune în SUA, însă cel mai des se găsesc pe alei sau printre coşurile de gunoi. 

În prezent, ratonul are propria pagină de Twitter, unde a strâns peste 2.500 de urmăritori. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase