Home » Știință » Mai mulţi astronauţi NASA au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”

Mai mulţi astronauţi NASA au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”

Mai mulţi astronauţi NASA au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”
Publicat: 19.04.2017
Astronauţi importanţi ai Agenţtiei Spaţiale Americane susţin că, în timpul sau chiar înaintea misiunilor spaţiale, au văzut OZN-uri.

Cel puţin patru astronauţi ai NASA au dezvăluit în mod public credinţa în extratereştri, conform Daily Mail.

Grupul acesta restrâns este alcătuit din Edgar Mitchell, a şasea persoană care a păşit pe Lună, Gordon Cooper, unul dintre cei şapte astronauţi slecteaţi de NASA pentru prima misiune în spaţiu (Project Mercury), Deke Slayton, de asemenea parte din Project Mercury, şi Brian O’Leary, care fusese selectat în 1967 pentru o misiune pe Marte, dar programul a fost anulat anul următor.

Edgar Mitchell

Astronautul care a fost a şasea persoană care a mers pe Lună în anul 1971 în cadrul misiunii Apollo 14 susţine că a experimentat o trăire intensă spirituală când se întorcea din misiune şi de atunci şi-a dedicat viaţa pentru a demonstra existenţa vieţii extraterestre.

De asemenea, susţine că extratereştrii au mai salvat umanitate în trecut de la un război nuclear devastator şi sugerează că Vaticanul ţin sub secret că o rasă extraterestră încearcă să ne contacteze.

Mitchell a murit pe 4 februarie 2016 la vârsta de 85 de ani, aproape de aniversarea a 45 de ani de la aselenizare.

Gordon Cooper

Proiectul Mercury din care a făcut parte şi Cooper s-a desfăşurat între 1958 şi 1963 şi avea ca scop trimiterea unui om pe orbită. 

În timpul antrenamentelor, Cooper susţine că a văzut un OZN care zbura peste o bază americană din Germania. Astronautul susţine că „trebuie mai întâi să le arătăm că ne putem rezolva problemele în mod paşnic, înainte de a fi acceptaţi ca membrii echipei universale”.

Cooper s-a îmbolnăvit de Parkinson la vârsta de 77 de ani şi a murit de stop cardiac la 4 octombrie 2004.

Deke Slayton

La fel precum Cooper, Slayton susţine că a văzut un OZN în anul 1951. Îl descrie ca „o farfurie care stătea la un unghi de 45 de grade. Nu aveam nicio cameră, altfel aş fi făcut poze”.

Slayton a fost diagnosticat cu tumoare pe creier în 1992 şi a murit în 1993, la vârsta de 69 de ani.

Brian O’Leary

Astronautul a fost selectat pentru o misiune pe Marte în 1967, dar aceasta nu a mai avut loc. O altă experienţă i-a schimbat lui O’Leary perspectiva asupra extratereştrilor.

Astronautul a devenit profesor de fizică la Universitatea Princeton după ce a părăsit NASA. În acest timp a precizat că „există dovezi abundente că suntem contactaţi. Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp şi aparenţa lor este diferită faţă de orice tip de perspectivă tradiţională materialistă occidentală”.

O’Leary a murit de cancer intestinal pe 28 iulie 2011, la scurt timp după diagnosticarea afecţiunii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un ”OZN” a fost filmat pe cer. ”Este şocant dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente” – VIDEO

10 incidente OZN care sfideaza orice explicatie

Ce a apărut pe site-ul NASA, la o zi după descoperirea sistemului solar cu şapte planete asemănătoare Pământului

În ciuda dezbaterilor, sonda spaţială Juno a NASA îşi va păstra traiectoria actuală

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase