Despre Tibet – Galeria Atelier 35

22 11. 2007, 10:59

Acolo a vrut sa ajunga Sergiu Matei, pasionat de fotografie, alpinism, film, aventura sau, pe scurt, viata. A vrut sa ajunga in locul in care viata unor oameni depinde de cat de bine manuieste pusca un granicer chinez si sa aduca povestea inapoi in lumea civilizata cu ajutorul aparatului foto si al camerei de filmat. Rezultatul este un foto/video reportaj despre situatia relatiilor dintre poporul tibetan si cel chinez, care i-a adus o nominalizare la Premiile Emmy, o invitatie la Premiile Cinema for Peace si recunostinta unui tibetan care a reusit sa ajunga viu, inapoi la familia sa.

Incepand cu 15 noiembrie poti si tu sa vezi ce a vazut Sergiu Matei prin vizorul aparatului sau foto in timpul experientei din orient, dar intr-un cu totul alt peisaj si la mare distanta de teava oricarei pusti reale.
Expozitia de fotografie, dar care cuprinde si proiectii video, are loc in cadrul Atelier 35, un spatiu destinat tinerilor, care incurajeaza cercetarile din zona experimentala, new media si promoveaza comunicarea intre medii.

Sursa Time out Bucuresti