Torino 2006

20 07. 2006, 17:24

In aceeasi ordine de idei, slava Domnului, nu am omorat pe nimeni pana acum decat, deh!, cateva milioane de orci, de soldati imperiali si de extraterestri recalcitranti si-ai dracu, al caror unic scop in viata era sa cucereasca batranul nostru Pamant. In Warcraft, StarWars Battlefront II si Area 51. (Ati ghicit deja!)

Singura mea experienta de schi s-a consumat la Poiana Brasov, in urma cu vreo sase, sapte ani. A fost foarte scurta si intensa si s-a terminat intr-un copac, de care m-am atasat atat de profund, incat am stat intim (si nauc) lipit de el, intr-o dulce imbratisare, vreme de jumatate de minut, dupa care m-am prabusit pe spate. Dupa ce mi-am revenit, am jurat ca nu o sa-mi mai pun in viata mea scandurile alea lungi in picioare

Si totusi, in ultima luna, aproape in fiecare dimineata, in timp ce-mi beau cafeaua, dobor record dupa record la coborare, la Olimpiada de la Torino. Ma dau ca apucatul cu bobul, cu viteze de peste 150 km/h, las in urma cu 5-6 metri punctul de constructie cand sar la trambulina, nimeresc in 3 secunde toate tintele de la biatlon si am o rezistenta de tanc la schi fond. Sunt un campion, pupa-mi-as gigabitii din hard-disk!

Asadar, nu am schiat (de fapt) niciodata, dar iau kilograme de medalii de aur la absolut toate probele de schi? la Torino 2006 Official Video Game. Jocul vine pentru PC, Playstation si X-BOX, are o grafica foarte draguta (desi nu consuma resurse exorbitante de sistem), prezinta 15 event-uri de la Torino (cu o generoasa optiune de customizare a probelor), reproduce cu mare fidelitate toate locatiile de la olimpiada si are un comentariu profesionist (de multe ori haios).

Pentru toti cei care doresc sa (re)traiasca olimpiada care tocmai s-a incheiat, intr-un mediu virtual care imita aproape perfect realitatea, Torino 2006 este jocul ideal.