Home » Timp Liber » Embedded Design Conference ediţia I

Embedded Design Conference ediţia I

Publicat: 10.04.2012
Te pasionează electronica şi vrei să fii la curent cu noile tehnologii din domeniu? Eşti student, dar încă nu ai avut ocazia de a-ţi testa abilităţile şi cunoştinţele? Te interesează să intri în contact cu cei mai importanţi furnizori de echipamente electronice şi biomedicale? Îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu te pasionează domeniul?

Dacă răspunsul este Da!, ţi-am stârnit curiozitatea sau vrei să cunoşti studenţi străini, pasionaţi ca şi tine, atunci te asteptăm la un nou workshop eeStec Bucureşti, Embedded Design Conference ediţia I.

Când?

17 – 29 Aprilie 2012

Unde?

Rectorat, Universitatea Politehnica Bucureşti

De ce?

Pentru că în prezent se poate observa ritmul accelerat de dezvoltare a soluţiilor embedded, întreţinut şi de pătrunderea tehnologiei în fiecare strat al societăţii. De asemenea se simte o nevoie tot mai mare de specialisti IT in acest domeniu.

De aceea, noi, cei din eeStec Bucureşti, am pregătit pentru studenţii din România şi străinătate, ce doresc să dobândească şi să îşi aprofundeze cunoştintele în acest domeniu, workshop-ul Embedded Design Conference, în această primă ediţie axându-ne pe domeniul medical.

Evenimentul se va desfăşura pe o perioadă de 2 săptămâni, timp în care participanţii vor avea ocazia să asiste la conferinţe, susţinute de reprezentanţi ai principalelor companii din domeniu, să participe la dezbateri pe diverse teme propuse în cadrul acestora, să viziteze sediul partenerilor principali ai evenimentului şi să implementeze cunoştintele acumulate, în realizarea unor aplicaţii practice pentru telemedicină. Nu am uitat nici de programele de socializare prin care participanţii vor putea cunoaşte elemente semnificative din cultura românească, fiind organizate evenimente precum „Seara internaţională”, concursuri de tip „City Rally” prin care se vor vizita principalele obiective turistice ale municipiului Bucureţti, dar şi excursii pe Valea Prahovei şi zona Braşovului .

În timpul evenimentului, studenţii vor avea oportunitatea de a lua legătura cu firmele partenere în eventualitatea unei colaborări pe plan profesional prin programe de internship sau recrutare pentru poziţii vacante. Totodată vor putea intra în contact cu profesori, ingineri şi specialişti care le vor împărtăşi din experienţa lor profesională.

Mai multe detalii, cât şi programul activităţilor, găsiţi pe site-ul evenimentului http://embedded.eestec.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase