La poarta Mexicului

18 12. 2007, 09:52


O controversa

Orasul turistic

Bulevardul Revolucion este cel mai cunoscut din Tijuana. Aceasta faimoasa strada a fost construita in 1889 si inca de la inceputurile sale a fost un punct de intalnire al turistilor, datorita multiplelor fantani arteziene, restaurantelor si centrelor de distractii nocturne. Aici veti gasi excelente restaurante mexicane, italiene, orientale, dar si mancare fast-food pentru cei care sunt pe fuga sau pentru turistii carora nu le ajunge timpul pentru a se bucura de frumusetile acestui oras.
Daca sunteti prezenti in perioada Fiestelor, atunci va puteti considera cu adevarat norocosi. In fiecare an se sarbatoresc evenimente cum ar fi traditionala Fiesta Brava, cu participarea toreadorilor de talie internationala, Festivalul Binational Mozart, Festivalul Aniversarii Orasului, cu manifestarile sale artistice sau Festivalul Hispanoamerican de Chitara, unde performeaza artisti de nivel international.

Daca va plac delicatesele, aici aveti ocazia sa le vedeti pe toate la un loc, in cadrul faimosului Festival Traditional al Pestelui si al Scoicilor.
Si daca dupa degustari, vi s-a facut brusc dor de ocean, atunci puteti admira superbele plaje din Rosarito, aflate in sudul orasului.
Oricare plaja din Tijuana ati alege, veti fi sedus de atmosfera placuta creata de cafenele cu muzica live, unde puteti manca scoici sau va puteti odihni privind surferii, care nu rateaza nici o zi de exercitiu.