Home » D:News » Şase paşi pentru a avea succes în viaţă. Care sunt detaliile de care trebuie să ţineţi cont

Şase paşi pentru a avea succes în viaţă. Care sunt detaliile de care trebuie să ţineţi cont

Şase paşi pentru a avea succes în viaţă. Care sunt detaliile de care trebuie să ţineţi cont
Publicat: 03.05.2014
Pentru fiecare persoană, succesul înseamnă ceva diferit. Pentru unii poate fi ilustrat foarte bine de cumpărarea unei vile de lux sau a unei maşini, în timp ce alţii se mulţumesc cu mai puţin. Ce trebuie făcut totuşi pentru a-ţi spori şansele de reuşită?

Antreprenorul Stephen Key a scris în publicaţia Business Insider cum vede el paşii care trebuie făcuţi de cineva care caută succesul.

1. Acceptă noile provocări! Este simplu să faci ceva ce îţi place, dar asta nu te ajuta să evoluezi, spune Key. Trebuie să accepţi provocări noi, să cunoşti alţi oameni, alte stiluri de viaţă. Doar în acest fel vei putea învăţa lucruri noi despre lumea din jurul tău şi vei deveni mai empatic, adică îi vei înţelege mai bine pe ceilalţi.

2. Renunţă la aşteptări! Cei care au aşteptări mari vor fi întodeauna dezamăgiţi. Cel mai bine este să începi un proiect nou cu mintea cât mai deschisă, fără să te gândeşti la ce ar trebui să se întâmple. În acest fel, vei avea cu siguranţă surprize plăcute.

3. Respectă-i pe ceilalţi! Pentru a avea succes, toţi avem nevoie de ajutor din partea celor din jur. Cel mai simplu este să le câştigi simpatia tratându-i cu respect, indiferent ce anume au realizat ei în viaţă.

4. Ajută la rândul tău! Acest lucru te va face mai bun şi vei fi mai puţin obsedat să-ţi atingi scopurile pe termen scurt.

5. Sărbătoreşte fiecare reuşită, oricât de mică ar fi! Te vei bucura mai mult dacă vei savura pe rând, fiecare victorie, fiecare pas pe care îl faci. Dacă vei aştepta să te bucuri doar de succesul final, este posibil să ai foarte mult de aşteptat şi să fii dezamăgit, pentru că bucuria nu va fi aşa de mare cum te aşteptai.

6. Învaţă din propriile tale greşeli! Cei care riscă greşesc uneori, inevitabil. Aceste greşeli te pot învăţa lucruri mai importante chiar decât reuşitele, important este să nu renunţi.

Sursa: Business Insider
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase