Home » D:News » Şoricel dresat să transporte droguri în închisoare

Şoricel dresat să transporte droguri în închisoare

Şoricel dresat să transporte droguri în închisoare
Publicat: 08.11.2015
Poliţişti brazilieni au descoperit în cursul unei inspecţii într-o închisoare din statul amazonian Tocantins (nordul Braziliei) că deţinuţii dresaseră un şoricel să transporte droguri dintr-un pavilion în altul.

„Şoricelul era atât de ascultător încât se lăsa chiar şi mângâiat pe cap”, a declarat Gean Carlos Gomes, director al închisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecută, la inspecţia de rutină efectuată în închisoarea care deţine trei pavilioane cu 329 de deţinuţi, atenţia inspectorilor a fost atrasă de un şoricel care avea legată de coadă o sfoară lungă, arată Gomes. „Urmărindu-l, agenţii au descoperit că mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deţinuţii legau sfoara de coada şoarecelui şi îl foloseau să transporte droguri şi alte obiecte”, a declarat directorul închisorii. „Când rozătorul ajungea la destinaţie, deţinuţii îl luau şi trăgeau sfoara cu obiectele”, a adăugat el. În cursul inspecţiei, poliţiştii au confiscat 29 de doze de marijuana şi 23 de cocaină.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul şoarecelui. Acesta a fost eliberat în vegetaţia din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale.

Sursa: 7sur7

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase