Home » D:News » Femeile petrec 6 luni din viaţă pentru a decide în ce să se îmbrace dimineaţa – FOTO

Femeile petrec 6 luni din viaţă pentru a decide în ce să se îmbrace dimineaţa – FOTO

Publicat: 07.06.2016
Un studiu recent a constatat că femeile petrec în medie 17 minute în fiecare zi încercând să aleagă hainele pe care să le îmbrace.

Femeile se vor recunoaşte în următoarea situaţie: dulapul deschis, multe articole vestimenatre tisite în el, dar decizia ”ce se îmbrac” pare una imposibil de rezolvat.

După ce vor scotoci prin dulap, vor alege,  vor renunţa la câteva haine şi, într-un final, vor decide ce să îmbrace.

Un studiu recent a demonstrat că femeile petrec aproape şase luni din viaţă pentru a decide ce să poarte.

Acest lucru înseamnă că femeile cu vârsta între 18 şi 60 de ani petrec aproape 17 minute pe zi, sau patru zile pe an, analizându-şi propria garderobă.

Grijile pe marginea subiectului ”ce să îmbrac” stimulează un fenomen cunoscut sub numele de „furia pe dulap”. Conform studiului, 62 la sută dintre femei au accese iraţionale de furie.

Nici bărbaţii nu sunt imuni faţă de acest fenomen. Fiecare al treilea bărbat se confruntă cu accese de ”furie pe dulap”, iar unul din cinci a recunoscut că a aruncat hainele prin cameră.

Sursa foto:mamita

Sondajul care a fost realizat de Marks and Spencer a chestionat 2.000 de bărbaţi şi femei. În urma cercetării, s-a constatat că 15 la sută dintre adulţi spun că ”ritualul de dimineaţă de alegere a outfitului” le-a ruinat, de multe ori, starea de spirit pentru tot restul zilei.

Timpul petrecut la alegerea hainelor este un motiv din zece din cauza căruia oamenii întârzie la locul de muncă. Acelaşi motiv este cauza când o persoană din 20 a ratat o întâlnire cu totul.

Pe lângă aceste date, 21 la sută dintre femei au recunoscut că ”ritualul” asociat deciziei ce să îmbrace le-a făcute probleme cu partenerul .

De asemenea, studiul a constatat că, deşi garderoba britanicilor conţine în medie câte 152 de articole vestimentare, doar 44 la sută dintre acestea sunt purtate în mod regulat.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase