Home » D:News » Slujbele bine plătite pe care le poţi face şi de acasă

Slujbele bine plătite pe care le poţi face şi de acasă

Slujbele bine plătite pe care le poţi face şi de acasă
Publicat: 11.07.2016
În ultimii ani, mai multe companii au început să se îndrepte către o forţă de muncă împărţită între lucrători part-time şi cei cu program normal. O altă categorie din ce în ce mai importantă este cea formată din aşa-numiţii freelanceri, un soi de profesionişti "de angajat".
Este o noua realitate economică, care aduce însă şi diverse provocări cum ar fi asigurarea de sănătate sau lipsa unui venit stabil.
 
În cele ce urmează vă prezentăm cele mai bune job-uri pe care le puteţi avea de acasă.
 
1. Web developer – avantajul este că nu aveţi nevoie de niciun fel de diplomă, majoritatea celor din acest domeniu fiind autodidacţi.
 
2. Asistent virtual – aceştia sunt un fel de „secretari ai viitorului”; slujba necesită destul de multă organizare, dar nu cere prea multe abilităţi.
 
3. Designer grafic – orice obiect pe care îl deţinem a trecut, la un moment dat, prin mâinile unui designer, chiar dacă doar sub forma unui proiect. Potrivit statisticilor, un sfert din freelanceri sunt designeri.
 
4. Copywriter – dacă vă place să scrieţi, atunci aceasta e meseria ideală; veţi intra, alături de mii de alţi copywriteri din lumea întreagă, în lupta pentru click-uri.
 
Sursa: Gândul
 
Vă recomndăm să citiţi şi următoarele articole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase