Home » D:News » Ce te face mult mai atractiv sexual? Rezultatul este surprinzător

Ce te face mult mai atractiv sexual? Rezultatul este surprinzător

Publicat: 29.07.2016
Oamenii de ştiinţă ne îndeamnă să facem acte de caritate, pentru a le atrage atenţia celor pe care îi considerăm atractivi.

Studii anterioare arătau că persoanele altruiste sunt mult mai atrăgătoare pentru potenţialii lor parteneri sexuali, faţă de cei care nu acordă prea multă atenţie actelor de caritate. Două studii separate, publicate în British Journal of Psychology, demonstrează că acest comportament îi face pe cei cărora le face plăcere să ajute să aibă o viaţă sexuală foarte activă. 

În cadrul primului studiu, femei şi bărbaţi necăsătoriţi au fost rugaţi să descrie dacă sau cât de des participă la acte de caritate şi, mai apoi, să îşi descrie viaţa sexuală. 

Rezultatele au arătat că femeile heterosexuale sunt considerate mult mai atractive de posibilii parteneri de sex opus dacă sunt altruiste. Pe de altă parte, s-a constatat că bărbaţii care fac acte de caritate au mai mulţi parteneri sexuali de-a lungul vieţii, faţă de cei care nu au acest obicei. 

În cadrul celui de-al doilea studiu, 335 de tineri au primit câte 100 de dolari şi posibilitatea de a-i dona. De asemenea, participanţilor li s-a cerut să se descrie prin intermediul unor fraze simple şi să povestească în scris despre experienţele lor sexuale. 

La finalul investigaţiei, specialiştii au aflat că indivizii care manifestă o atenţie sporită actelor de caritate au avut o viaţă sexuală mult mai activă, spre deosebire de cei care nu aveau acest obicei. La fel ca şi în cazul studiului precedent, s-a demonstrat că bărbaţii altruişti au mai mulţi parteneri sexuali, iar femeile fac sex mult mai des. 

Sursa: indy100.independent.co.uk

Vă mai recomandăm şi: Bărbaţii au o viaţă sexuală mai lungă decât femeile

                                             Ora de sex. În ce moment al zilei îşi doresc cel mai mult femeile şi bărbaţii să facă dragoste

                                          Profesor de la Cambridge: Oamenii întreţin tot mai puţine relaţii intime. ”Până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase